A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy.

Friday, 7 December 2012

DISEMBERRRR AWESOME

HAI READERSSS,hee.segar gila bangun awal pagi.da lama tak update.tak sempat.agak sibuk kot sejak kebelakangan ni. Blog ni da terbiar macam rumah burok ditinggal kan.haha.

okay.cuti ni busy gila.banyak benda kena buat.
duk p tusyen pagi,petang,malam,.banyak benda aku kena cover balik.yelae banyak kali da aku tak masuk kelas.s banyak yang tertinggal :( tahun depan takda dah nak main-main.study diutamakan.tolong umi aku buat kek dia.

best kot p tusyen.dapat geng baru.dari pelbagai skolah kot.best lae en dapat kawan baru.

for her:
btw aku tak sangka aku dapat kenal mak kau.your mom so awesome. best aw law borak dengan dia.haha.pape pun thanks study dengan aku.ajar aku addmath kimia.thanks a lot.still banyak benda aku kena cover.btw best lepak dengan kau kat umah. :) hek3

kbye.sampai sinie aje.:) ada kejenak dibuat.

1 comment: