A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy.

Tuesday, 11 September 2012

hai blog .sorry lama tak hupdate hang . rindu nak update p tak sempat. sibuk sangat .aih first time aku main basket pakai shirt n seluar jeans main basket tadi . haha. gangnam style tengah hebak en . kejap je tersebar .

pada entri kali nih jiwa aku tengah kacau.geram,stress. semua ada lah. bengang pun ada . biskut hasil air tangan USTAZAH ZAINUN . Jadi mangsa aku . takpe nasib baik air ada air mineral CACTUS . haha . menjadi penyejuk . fresh ggituh . amemei

abih. semua orang aku nak marah malam nih . budak form 3 pompuan sound benda biasa je kat kawan aku.aku rase nak belasah je . nasib  baik aku ni xcamtu .

 awesome  


 wanie n bella


shhh -,-


 my partner



                                                rindu der phone aku
                                                gambar sekadar hiasan


bosan weyh . otak tengah gile celaru . tak tahu apa aku patut fikir . sedih kot . nak pindah .semua benda ada kat sekolah ni. p belajar hampeh. apakehel ? -,- sayang der nak tinggal basket , geng aku. seraq capang , syami eggen budak paling rapat kot . n terutama nak tinggal ASLIA NATASHA . sayang weyh . nak jumpa kat luar susah kot .bukan hape aku nak pindah just law aku duk kat luar terasa terjaga sikit belajar aku . kat sini aku banyak main. ala boleh je kan aku nak kurang kan main. lebih kan masa belajar . umm . nak je tahun aku jadi form 5 . budak paling besar kat hostel en . control hostel .haha . rindu warden . kene rotan tiap-tiap pagi .haha . fly or lompat pagar p lepak . lol . act aku takde mood nak buat kerja . ni pun tengah kuat kan semangat nak hupdate blog tercinta ni . lepak . dating . haha . .bengong . rindu der time kamcim ngan LT .
aih banyak mende aku rindu nih . .


okeyh. 3 main point aku dalam hidup . kegembiraan,kebahagiaan dan ...... keikhlasan. kenapa aku cakap macam tu point dia .? hmm . aku pun tak tahu . meleweyh rasanya nih .  haha . ntah aku sayang budak yang di caps lock kan namanya kat atas . haha . takpe lae .sabar lor law nak kan sesuatu . :p i'll wait for u

oyeah . aku da fikir masak-masak . aku tak jadi pindah sayang doe nak tinggal sekolah ni . hee . aku berterima kasih gile kepada nur syamimi kamarudin sebab bagi sokongan n semangat kat  aku nak stay kat sekolah ni . :)

No comments: