A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy.

Friday, 7 December 2012

DISEMBERRRR AWESOME

HAI READERSSS,hee.segar gila bangun awal pagi.da lama tak update.tak sempat.agak sibuk kot sejak kebelakangan ni. Blog ni da terbiar macam rumah burok ditinggal kan.haha.

okay.cuti ni busy gila.banyak benda kena buat.
duk p tusyen pagi,petang,malam,.banyak benda aku kena cover balik.yelae banyak kali da aku tak masuk kelas.s banyak yang tertinggal :( tahun depan takda dah nak main-main.study diutamakan.tolong umi aku buat kek dia.

best kot p tusyen.dapat geng baru.dari pelbagai skolah kot.best lae en dapat kawan baru.

for her:
btw aku tak sangka aku dapat kenal mak kau.your mom so awesome. best aw law borak dengan dia.haha.pape pun thanks study dengan aku.ajar aku addmath kimia.thanks a lot.still banyak benda aku kena cover.btw best lepak dengan kau kat umah. :) hek3

kbye.sampai sinie aje.:) ada kejenak dibuat.

Friday, 30 November 2012

reupload


I will never forget this most meaningful time

 what the ?

 they awesome





Friday, 21 September 2012

OH MAIII NAK BALIK UMAHH . .HOMESICK . .LOL

Friday, 14 September 2012

DONE !!

OH HAII . BALIK UMAH .
PAGI TADI AKU KEMAS BILIK . PENAT WEYH . 



STOR BERTUKAR MENJADI BILIK


WITH MY STUFFS OR GADJETS
MANA KOMPUTER ? NAKKKK

OK BLAH LU PENAT WEYH . NAK MANDI LU

Tuesday, 11 September 2012

hai blog .sorry lama tak hupdate hang . rindu nak update p tak sempat. sibuk sangat .aih first time aku main basket pakai shirt n seluar jeans main basket tadi . haha. gangnam style tengah hebak en . kejap je tersebar .

pada entri kali nih jiwa aku tengah kacau.geram,stress. semua ada lah. bengang pun ada . biskut hasil air tangan USTAZAH ZAINUN . Jadi mangsa aku . takpe nasib baik air ada air mineral CACTUS . haha . menjadi penyejuk . fresh ggituh . amemei

abih. semua orang aku nak marah malam nih . budak form 3 pompuan sound benda biasa je kat kawan aku.aku rase nak belasah je . nasib  baik aku ni xcamtu .

 awesome  


 wanie n bella


shhh -,-


 my partner



                                                rindu der phone aku
                                                gambar sekadar hiasan


bosan weyh . otak tengah gile celaru . tak tahu apa aku patut fikir . sedih kot . nak pindah .semua benda ada kat sekolah ni. p belajar hampeh. apakehel ? -,- sayang der nak tinggal basket , geng aku. seraq capang , syami eggen budak paling rapat kot . n terutama nak tinggal ASLIA NATASHA . sayang weyh . nak jumpa kat luar susah kot .bukan hape aku nak pindah just law aku duk kat luar terasa terjaga sikit belajar aku . kat sini aku banyak main. ala boleh je kan aku nak kurang kan main. lebih kan masa belajar . umm . nak je tahun aku jadi form 5 . budak paling besar kat hostel en . control hostel .haha . rindu warden . kene rotan tiap-tiap pagi .haha . fly or lompat pagar p lepak . lol . act aku takde mood nak buat kerja . ni pun tengah kuat kan semangat nak hupdate blog tercinta ni . lepak . dating . haha . .bengong . rindu der time kamcim ngan LT .
aih banyak mende aku rindu nih . .


okeyh. 3 main point aku dalam hidup . kegembiraan,kebahagiaan dan ...... keikhlasan. kenapa aku cakap macam tu point dia .? hmm . aku pun tak tahu . meleweyh rasanya nih .  haha . ntah aku sayang budak yang di caps lock kan namanya kat atas . haha . takpe lae .sabar lor law nak kan sesuatu . :p i'll wait for u

oyeah . aku da fikir masak-masak . aku tak jadi pindah sayang doe nak tinggal sekolah ni . hee . aku berterima kasih gile kepada nur syamimi kamarudin sebab bagi sokongan n semangat kat  aku nak stay kat sekolah ni . :)

Sunday, 22 July 2012

ma friends . dormate kot . . hehe

hey guys . act . da lewat malam . sesaje tido lewat skit malam nih . .haha . . duk bosan . aku usha lae gambar dormate aku lam hardisk aku . .lol . .tak semua dormmate aku ada nih pun yang ada . yang lain nanti aku update . :D






Nama : Alif
Nickname : Cupok/Alip


Nama : Syami
Nickname : eggen



Nama : Aman
Nickname : Aman


Nama : Ilham
Nickname : ee/ehea/ilham


Nama : Nasrul
Nickname : Nayo/Sam


Nama : Iskandar
Nickname : Kandar/Izzat


Nama : Zulhairi
Nickname : Z/Demo/Zul


Nama : Irsyad
Nickname : isyad


Nama : Mubasyir
Nickname : cher


Nama : Zulhilmi
NIckname : chek


G U D N I G H T : )

there he goes :) yakk

okay . dia da pindah . .sape ? ameer bin musa . . rindu kot . . haha . jaga diri bhai . jadi ore duk luor nuh :)



line up photographer


there he goes . kene lambung kot . .wee~


gathering  . for ameer blAck


his shoes . . red one


he tear's for his girlfriend .haha


pandai lae dia bergaya  lol )

okay buddy . take care . jaga diri lah der . .

bye world nation

Saturday, 21 July 2012

GMC < gambar main campur :)

haha . . gambar main campur . edited from abc air batu campur -,- okay disebabkan da lama tak hupdate so aku main campur je lae . okay  . kepada semua . selamat berpuasa ye :)

scroll down

  
tu dia mkaians~ or warga megat panji alam


ready for marathon


penuh dengan gaya tersendiri :)



tun telanai's captain :D


budak mana ntah :) sebok  je



at night . persiapan menghias khemah untuk KOT


THE WHAT ?


 HELIKOPTER PM MENDARAT DI SAINS DUNGUN UNTUK PROGRAM  BERSAMA RAKYAT

ma friends from INTEK (integrasi kuantan)



here . watching for nba vs westsports dragon


menginap di kolej keenam upm


dia termenung . dia ridzuan lol cute boy


barbeque night for amirul hafiz


goli aku nengok nih . ayam n sosej in basin


watching men in black 3 ,waiting for amirul hafiz


yukk . .gross 


she waiting for someone , at pulau duyung

during the karnival apa ntah . da lupa . hee


dia merana . . haha jokejoke


okay bye . done it here . . tu aku n kawan aku . .haha :)

KOT< KEJOHANAN OLAHRAGA TAHUNAN SM SAINS DUNGUN

hey u ols~ kini ayie kembali menghupdate bolg kesayangan nya . haha . ckap macam famous jek . < taip lae sengal . . da berminggu da hupdate :)

back to the tittle . aih . kembali kepada tajuk . tu lae . duk agung sangat bahasa orang . bahasa sendiri un susah nak guna dengan betol . kejohanan olahraga tahunan sm sains dungun . okay tahun nih juara adalah . . jeng jeng jeng . . mpa , blok d or MEGAT PANJI ALAM . blok a or TUN TELANAI tak menang  bukan KALAH ye . haih . tun telanai num 2 je tahun nih. takpe . da bertahun2 menang . bagi lah sesekali blok lain menang . ayat tak bleyh blah . -,- congrate to mpaian sbb tamat kan badi sejak 1996 :)










okay . that's all . aku bukan nya pencerita . bye peeps :)