A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy.

Saturday, 31 December 2011

farewell ;0

HELLOOOOO <---- MY STYLE . . haha . . hai . oke ni last post untuk 2011 . .tu sebab tajuk dia farewell :0
ohai , , pmr da lepas . . strive for spm plak . . 


hey semua,geyeah...hello ladies n gentleman out there. . . . . .
gud mornink. . . . . . . .hope u ll have a gud day 2day..ececeh...anda semua apa khabar ? sihat ? sakit ? adodo...harap semua sihat...aminnnn...kalau yang sedih kenapa sedih ? jgan lae terlalu bersedih..nanti .rosak bahagian kelopak mata bawah uh...adeihh eman hepi ada duka un ada hari nih.. :( -,-' mesti semua tanya an kenapa tajuk tak fomal..haha..URGHHHH..dah merepek


school coming back !!!!!!!!! ala baru nak enjoy da kne balik skolah .. mid-year da dkat...doiii..homwork tak siap lagi :O *padahal tiaptiap kali holiday tak pernah nak buat homwork* hurmm..kat skolah nanti buat lae..ape ? sempat ke tak ? sempat sangt lae..kan prep malam ada..kalau still tak siap sambung arr mid-night..hurm..tahu rutin harian aku ape ? nak tgok bawah !


7.00 roll call ,7.15 kumpul kat dataran ko-krikulum(perhimpunan "thoha")..tiap2 hari ada perhimpunan nih..pastu masuk kelas kul 8.00 pnp start..10.30 rehat..pergi kantin pastu pergi koop.haha..masuk kelas kul11.00 ..kul 2 balik hostel..kalau hari ahad n selasa balik kul 2.30..huh..jalan kat roadway sepanjang 500 meter..sampai kat DM*dewan makan...mkan..sampai dm da tahu da ape yang disediakan..boleh list lae mkn ape hari mkn ape esok mkn ape lusa...hahaha..kul 2.25 gerak pergi prep..kul 4.45 prep habis..pergi dm lagi..minum petang..kul 5.20 pergi riadah..*crick first>> 6.30 balik hostel mandi pastu pakai baju n turun pergi dm makan malam...pastuuu..pergi surau laee..ngaji Quran..smayang magrib solat hajat taklim or tahlil or yassin mlam jumaat or tadarus..solat isyak..n kul 9.00 gerak pergi prep..haha kul 11..00 balik hostel..huh..kul12 kitaorang light off..haha..ada yang  stay up..study lebih skit...


hah..ni lae aku buat tiap2 hari kat skolah n hostel..mesti korang bosan un kalau buat bende same jekk hari2..tpi nak buat mcm mana ? demi ilmu...tuntut ape yang disuruh yang maha esa..blajar un ibadah jgak -,-' ..an..haha...sabar je lar..kita bakor je skolah tu haha..



hmm . . copy je tuhh . .ri blog lame . . btw orang yang terdekat dengan aku . . support aku . .boleh punya dpat straight a's lam spm . . confirm . . lol . .ok . .thanks korang . .aku buat yang terbaek . . ;0


"Hidup ni jugak memang kejam, kaw kena pandai ambil kesempatan"..bak kata cikgu math aku dulu..huhuhu..aku rasa tak perlu laa kott aku nak sedih lama-lama...hidup kena teruskan jugakk..haihh..sabar jelaaa eman..lupakan kisah lama dan mula hidup baru*hidup baru lam math..haha...

Tuesday, 27 December 2011

pmr

yo . .lambat giel kot aku nak update sal pmr. .  haha ..ok . .congrate pada siapa yang berjaya . . dpat 8A n 9A .
lol . .ayie dpat brape ? ayie dpat 7a je . . ala  da bukan rezeki ayie kot . .  mungkin da setaraf kot ngan usah ayie . . ayie tak lae down..hidup kena teruskan. . spm lagi penting :) wee~ enjoy study lae kan . . da pun bersyukur dpat 7a tuh . .tapi still x puas hati . .kene lae usaha lebih lebih . bukan sikit..lebih banyak banyak . haha. . yeahh . .strive for spm . . :0 

Friday, 2 December 2011

gilak..

hey guy, long time no see with you guys...
rindu gilak nak update blog bucuk nih..berkurun suda beta x menhupdate
kali nih cepat nk hapdate..biar x tertangguh macam selalu..
serious gillak rindu nak ber-bloging mcam dulu..
nak luah kan evrything kat sinie..nak citer macam2 like old time..
hehe
makin hari..makin ramai bloggerr baru.. :) haha
booo...bajet sial...dah2..pejam celik bukak tutup mata da abis persekolahan sesi 2011..
hish..
law asyik duk kat  rumah bosan jugak..baek pergi sekolah..
kat sekolah dapat buat macam2..
:DDDD
tu aku yg pakai bju puth .  nih darjah 3 kot

skarang . . rindu nak g skolah plak -,- *cuti lagi best lae der

dah start bulan 12/2011 . . adeii.. cepatt nya

#3 basket

tgok gambar jekk . .  wweee~ ni time under 14 . . just cari pengalaman . . first time main

streching , tu aku num 9 *act num sebenar aku 15

 nih team sains dungun under 14 warna kuning

hope ddpat pergi  national hk tahun dpan