A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy.

Saturday, 17 September 2011

hailah exam jom !!!!

assalamualaikum dan selamat sejahtera 
kepada pembaca blog aiman fakhrul :DDD
hailah hailah...ape khabar korang sihat ? hadoi da lame tak menghupdate
blog nih,,,makin hari makin dekat dengan exam PMR 
semakin bizzi diri ku inih... :(
macam macam aku aku dapat rase bila nak prepare exam..
penat ,fed up,bengang,n lain2 lae kan....

aku menghupdate entry hari sebab aku nak ucapkan semoga berjaya kepada semua yang bakal amek exam awam seperti..SPM n PMR nanti..korang buat lah yang terbaik ye..kalau boleh banyakann beribadat..time cengini..*kalau bukan time gini kena kuatkan ibadat jgak* yang penting skali solat lima  waktu hah jgan tinggal...penting tuh..solat tu kan tiang agama..btol tak murid2 ? XD  tgok da jadi ustaz :P

ramai yang stress giler time exam da nak dkat nih...study kalau boleh nak 24 jam kan ?
haha...study pun kena enjoy jugak.. :)
don't be to stress lae...*eyh broken englissh tuh..haha
kalau duk termenong un ...buku still melekat kat tangan...
tangan kanan sebokk menaip mesej..tangan kiri pegang buku.. >,<

okay..kalau yang stress tuh pergi lae buat mende lain..jgan duk study jekk
kalau xmasuk lam kepala hotak buat ape bace kan..
tak pun tukar membaca buku tuh..ke membaca al quran..

so sampai sinie je lae..gudluck ea bagi yang akan menduduki peperiksaan tuh

ADIOS !

No comments: