A man reserves his true and deepest love not for the species of woman in whose company he finds himself electrified and enkindled, but for that one in whose company he may feel tenderly drowsy.

Friday, 26 August 2011

check on

 Salam ramadhan korang~~ hari nih dah masuk hari ke 26 kita berpuasa. Lagi berape hari je lagi nak raya...3 hari lagi kan...Lagu raya dah mula di mainkan kat radio....haha...ada jugak blogger tukar lagu diorang  jadikk....lagu RAYA...nampak bebenor tak sabar nak raya nohh.... tapi aku tak rasa nak beraya pun...sebabbb...exam da dekat sangat...berdebar puunnn ada...lagi 1 bulan je nak exam...tuh tgok countdown kat sidebar blog cumil nih....huhu... kebelakangan nih makin banyak lae kerja skolah ,latihan kena buat...nak exam kata kan...haha...hah !!! sterss pun makin kuat kan..tapi tak perlu lae nak stress sgt kan...it's just a exam...ceyh !! bajet pandai...boooo :P


jom check on...scroll downn


1.punya lae happy
        ya tuhan...best nya duk kat rumah...bersyukur gile arr dapat balik umah...
first skali sampai umah aku buat..bersalaman dengan ayah aku..
sampai je kat rumah..
terus nampak batang hidung ayah aku..hek3
time tuh mak aku belom balik dari kerja..
so ape aku dapat buat
scroll down 
dapat sampai dengan selamat..
dapat berbuka dengan family
dapat kacau adik..hek3..
dapat pegang laptop aku..
dapat peluk bantal busuk aku..hak3*laki un ada bantal busuk lae
dapat skype :D
haha
:B n banyak lagi aku dapat buat.. :P

da lama aku tak update panjang2..hehe..sebokk lae tersangat..haha..mengalahkan PM..haha..
ok2...next story

2.spot check
hah...gile punya skolah..hari last jugak lae warden nak buat spotcheck..
punya lae gelabah...banyak bende nak kena sorok...seluar jeans,phone
hadoi...mujur lae tak kena rampas..
hah !
ada mamat nih...dia agak gelabah jugak lae..
dia da sorok dia punya phone..
tapi charger ? tak..
dia mintak lae tollooong aku sorok kan..
so..sorok lae kat pokok dekat dengan roadway or dikenali sebagai gajah menyusul
lepas habes spotcheck..terlupa nak ambik balik..
so balik ke rumah tanpa charger..hak3
aku rase kan...charger tuh da rosak..sebab semalam hujan lebat kat semerdu ouh..
sorry sayae..
aku un terlupa

 booo...bajet2..hak3..sorrry der...aku un terlupa...

3.single
yaww...being or jadi single tak lae terok sangat..haha
da 7 month aku single..nih nak masuk bulan ke lapan da..huhu
..hahak..btol weyh..otak tenang tak payah nak fikir sal orang
dulu time coup pagi buta or bangun jekk dari tido..aku text dia"gudmorning".
..hahak..bila malam pulak aku dapat"gudnight+ :-*"....hehe...time coup coup memang best...
macam2 kita  dapat rasa..hak3..
.First day being single agak lae perit..agak lae
sbb orang yang  disayangi tinggal kan kita...mungkin dia tak rase pape..sebab dia tinggal kan kita kan...
uurrmm..tapi..lama kelamaan..aku da terbiasa hidup tanpa dia..tengok sampai 7 bulan aku dapat bertahan nak single..insyaAlah akan diteruskan...and at that time.aku mula sedar yang aku kena keep moving on...Tak guna la nak emo lama-lama..seksa diri je..menyakitkan hati jek,..ramai kawan2 aku yang bagi nasihat kat aku masa aku broken dulu..tapi semua nasihat diorang aku buat tak dengar jek..coz aku rasa diorang tak rasa ape yang aku rasa..hurmm..but the end of the day..last2..
aku sendiri jumpa nasihat untuk aku sendiri...hehe..
korang yang menasihati aku...sayang korang sangat2 
especially ain

dia paling banyak nasihat kan aku..
dengar aku bercerita..n lain2..haha

hailah..kalau korang clash jangan llae berbuat perkara negatif..ramai yang xberfikir panjang..
sampai ada yang sanggup nak bubuh diri...sebab ? ditinggal kan oleh orang gile..haha

aku ? aku da serik..kepada adik2 yang kecik tu..tak payah coup..haha.
:D just go on with your life..haha..
lawaklawak
ADIO S!

No comments: